Dierenasiel

Mary

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: volwassen

Mary is een mooie, schuchtere kattin die bij ons terecht kwam via de gemeente Moerbeke. Ze is een beetje schrikkerig maar loopt toch rond als je in de buurt bent. Voorlopig kiest ze nog wel een veilige afstand en laat ze je niet te dicht komen.

Als er snoepjes in de buurt zijn, komt ze wel al eens piepen. We hebben eerder het idee dat ze andere katten wat mijdt. Ze wordt dan ook het best geplaatst zonder andere katten. Ook kleine kinderen zijn niet aan haar besteed.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Mary zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!