Dierenasiel

Mickey

  • Ras: Duitse herder
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: volwassen

Mickey werd door dierenwelzijn bij ons gebracht door zware verwaarlozing en ondervoeding. Hij had een bacteriële huidaandoening niet behandeld werd door de vorige eigenaar. Hierdoor kwam hij bijna kaal toe bij ons. Na intense verzorging hier in het asiel gaat het hier wel al beter mee.

✖ Kan met jonge kinderen

✖ Kan met oudere kinderen

? Kan alleen thuisblijven

✖ Kan met honden

✖ Kan met katten

✖ Kan op een appartement

Pluspunten

Mickey is een hond die mensen snel vertrouwt, ongeacht zijn verleden. Hij loopt mooi en rustig aan de lijn.

Werkpunten/aandachtspunten

Mickey heeft geen basisopvoeding gekregen. Hij is ook niet gesocialiseerd met andere honden en reageert fel als hij er eentje ziet. Omdat Mickey baknijd heeft, wordt hij niet geplaatst met kinderen. Door Mickey zijn verwaarlozing zal een verdere medische opvolging nodig zijn.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Mickey zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!