Dierenasiel

Minimo

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2017-08-26

Minimo werd als zwerfkatje opgehaald in Merelbeke. De bewoners van de buurt waarin hij rondzwierf konden hem al soms eens vluchtig aaien. Hier werd wel duidelijk dat hij nog veel socialisatie nodig zal hebben naar mensen toe. Bij ons laat hij zich intussen op rustige momenten ook al eens aaien, maar bij een nieuwe thuis zal vermoedelijk weer gerekend moeten worden op een terugval. Hij zoekt dus ervaren en vooral geduldige baasjes, die hem tijd geven voor zijn socialisatie.

Hij zal op termijn zeker een tuin nodig hebben. Er zal eerst echter voldoende wederzijds vertrouwen noodzakelijk zijn, zodat Minimo zal durven terugkeren naar zijn nieuwe thuis. Minimo kan niet met kinderen geplaatst worden.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Minimo zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!