Dierenasiel

Murray

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °01/01/2014

Murray kwam binnen als vondeling. Hij is heel vriendelijk rond mensen, maar af en toe wispelturig. Zo durft hij wel eens klauwen of bijten als het hem te veel wordt. Je ziet meteen aan hem dat hij al het een en ander meegemaakt heeft, zo liep hij tijdens zijn leven buiten ook kattenaids (FIV) op. Een kat met kattenaids kan een normaal leven leiden, het enige verschil is dat ze idealiter iets preciezer opgevolgd worden bij de dierenarts (door jaarlijks of tweejaarlijkse controles). Ook mogen ze niet naar buiten, om geen andere katten te besmetten. Murray is niet zo dol op andere katten, een thuis met een andere FIV Positieve kat lijkt ons dus ook niet ideaal. Een thuis met jonge kinderen is door zijn wispelturige karakter ook niet aan te raden. We zoeken vooral adoptanten die een karaktervolle kat wel kunnen smaken én het ook zien zitten om een kat met FIV een kans te geven. Meer info over kattenaids kan je via e-mail of in het asiel verkrijgen.


Interesse in deze kat? Stuur een e-mailtje naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen vervolgens een vragenlijst door, om af te toetsen of de kat in jouw thuissituatie past. Indien er een match kan zijn, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Murray zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!