Dierenasiel

Nana

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2018-01-01

GEADOPTEERD! Nana is een prachtige, jonge kattin, die helaas nog geen vertrouwen heeft in menselijk gezelschap. Je kan bij haar in de buurt komen of gewoon passeren maar als je in een beweging op haar toestapt, zal ze zich een beetje overweldigd voelen en een ander plekje opzoeken. Wanneer ze ergens op haar gemakje zit, laat ze zich wel al lichtjes aaien. Nana zoekt dus geduldige baasjes die tijd willen investeren in haar socialisatie én hierin ook realistische verwachtingen hebben.

Nana kan geplaatst worden met een andere kat. Kleine kinderen behoren momenteel niet tot de mogelijkheden. Ze zou zich eventueel nog kunnen aanpassen als binnenhuiskat, maar dat kunnen we niet op voorhand garanderen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Nana zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!