Dierenasiel

Nero

  • Ras: Duitse Herder
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2013-04-13

Nero werd afgestaan omdat zijn baasje ging verhuizen naar het buitenland. Hij leefde in zijn vorige thuis enkel buiten. We kunnen over zijn gedrag binnenshuis (zindelijkheid, alleen zijn,..) dus helaas weinig zeggen. Hier kunnen mogelijks wel nog enkele werkpunten bij zijn. Nero is een sociale allemansvriend, die bij iedereen wel eens om een aaitje zal vragen. Het is een stevige kerel die op wandeling wel nog eens durft trekken aan de leiband, het is dus wel belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om hem te kunnen tegen houden.

Nero wordt niet geplaatst bij andere dieren en jonge kinderen, oudere kinderen die honden gewoon zijn is wel mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Nero zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!