Dierenasiel

Nestor

  • Ras: Kruising
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2010-11-01

Nestor werd samen met zijn vader Odin in beslag genomen door de hondenbrigade. Zij zijn intussen vrij voor adoptie. Jammer genoeg hebben we geen achtergrondinformatie over zijn gedrag thuis. Onze ervaring in het asiel met Nestor: aardige oude rakker die houdt van zijn persoonlijke ruimte, wandelt graag en mooi aan de leiband (tenzij er een andere hond passeert). Nestor reageert op afstand niet goed op andere dieren, maar leefde vroeger dus wel samen met een andere hond. Jongere kinderen zijn voor hem waarschijnlijk iets te druk, maar met oudere kinderen zou hij wel kunnen. We vermoeden dat Odin en Nestor voornamelijk buiten leefden, een tuin is dan ook een must.


Interesse in een van onze honden? Door de coronamaatregelen moeten wij onze adopties anders aanpakken, gezien wij vrijblijvende bezoeken niet kunnen toestaan. We vragen hierdoor om bij interesse in een van onze honden een e-mail te sturen naar info@dierenasielgent.be met het volgende:

-Beschrijving van jullie thuissituatie (Zijn er kinderen aanwezig? Andere dieren? Een tuin? ..)

  • Belangrijke criteria voor jullie nieuwe viervoeter (Goede omgang met kinderen/dieren, zindelijk zijn, alleen thuis kunnen blijven, …)

Zo kunnen we nagaan of er een potentiële match kan zijn! Indien dit het geval is, maken wij graag een afspraak voor een kennismaking. Op deze manier proberen we potentiële adoptanten op een veilige manier te laten kennismaken, en ons personeel niet onnodig bloot te stellen aan te veel mensen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Nestor zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Indien je een dier wil adopteren kom je natuurlijk best langs. Wij overlopen dan alles met jou.

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Kom dan zeker eens vrijblijvend wandelen met onze dieren. Je ontdekt dan of het gekozen dier bij jou past of niet.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen bij onze FAQ's, of gewoon telefoneren en we helpen je graag verder.