Dierenasiel

Niobe

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: jong

Niobe werd afgestaan omdat haar baasje te veel katjes had. Ze kwam binnen met een kittentje, die ze helaas verloren heeft. Niobe wilde niet meer veel eten, en leek wat depressief. Ze was intussen ook ziek geworden, om hiervan beter te kunnen herstellen plaatsten we haar in een pleeggezin. Hier kreeg ze naast een gouden mandje, ook een plaatsje in het hart van haar pleegouders.

We zoeken intussen nog steeds een fijn nieuw gezin voor haar. Na alle tegenslagen zoeken we voor haar geen gouden mandje, maar een diamanten mandje, waar ze haar leven als koningin van het huis kan verderzetten. Ze is heel graag onder de mensen, waardoor ze ook enorm geniet van alle aandacht. Een thuis waar ze te veel alleen zou thuis zitten, lijkt hierdoor niet de beste match. Iemand die veel van thuis uit werkt, zou ideaal zijn. Kinderen zijn een optie, maar het is wel belangrijk dat ze weten wat wel en vooral wat niet kan bij katten. We vermoeden dat ze op termijn wel eens graag een pootje buiten wil zetten.

Wie geeft Niobe haar droomthuis?

Kan met jonge kinderen: ❓ Kan met oudere kinderen: ✅ Kan met katten: ❓ Kan met honden: ❌ Geschikt als binnenkat: ❓


Interesse in deze kat? Niobe verblijft in een pleeggezin. Voor meer informatie kan je altijd een e-mail sturen naar info@dierenasielgent.be

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Niobe zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!