Dierenasiel

O'Malley

  • Ras: Europees korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: jong

O’Malley kwam bij ons binnen samen met 10 andere katjes via een inbeslagname. Het is een katje die nog wat mensenschuw is, maar hij heeft wel veel interesse in mensen. We zien in hem dan ook een potentiële huiskat. Tijdens zijn verblijf bij ons zagen we hem veranderen van een schuw zwerfkatje naar een aaibare kater.

O’Malley is heel speels naar andere katten. We zoeken voor hem dan ook een thuis waar reeds een andere kat aanwezig is. Hij leefde volledig buiten, dus het zou een plus zijn als hij ook in zijn nieuwe thuis weer buiten zou kunnen gaan. In het asiel werd hij instant verliefd op de kattin Bianca, deze twee spenderen heel wat tijd samen. Het zou ook een goed duo zijn om samen te adopteren!

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt O'Malley zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!