Dierenasiel

Oberyn

  • Ras: Shiba Inu
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2012-07-15

Wie Oberyn ziet, valt meteen voor zijn schatige uiterlijk. Wie zijn ras beter kent, weet dat er achter dit schattige vosje een complex karakter zit. Oberyn werd afgestaan omdat hij slecht reageerde naar de kleinzoon van zijn eigenaars, ze probeerden dit op te lossen door Oberyn naar de opvang te brengen als de kleinzoon kwam. Dit was echter ook niet de beste oplossing, waardoor ze besloten hem af te staan. Hij werd bij ons geadopteerd, maar werd teruggebracht omdat zijn problemen naar bezoekers ernstiger bleken dan verwacht.

Oberyn is een energieke hond, hij is dan ook altijd te vinden voor een wandeling. Van de Ardennen tot aan de Kust, Oberyn wandelt perfect mee! In zijn vertrouwde thuissituatie ging alles soepel: hij kon los alleen thuisblijven, was zindelijk en reageert vriendelijk naar gezinsleden. Het typische zelfstandige karakter van de Shiba is zeker aanwezig. Als je een schoothond zoekt die graag knuffelt, ben je bij Oberyn niet op het juiste adres. Het probleem ontstaat echter wanneer er bezoekers over de vloer komen. Hiernaart valt Oberyn enorm uit, als hij niet wordt tegengehouden zal hij hiernaar dan ook bijten. Hierdoor wordt Oberyn niet met kinderen geplaatst. Met andere dieren klikt het ook niet, Oberyn heeft graag geen indringers (tweevoetig of viervoetig) op zijn territorium. Voor Oberyn zijn we op zoek naar consequente eigenaars, die zijn gedragsproblemen zeker serieus nemen. Ervaring met het ras (ook als herplaatser) is zeker een grote plus.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Oberyn zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Indien je een dier wil adopteren kom je natuurlijk best langs. Wij overlopen dan alles met jou.

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Kom dan zeker eens vrijblijvend wandelen met onze dieren. Je ontdekt dan of het gekozen dier bij jou past of niet.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen bij onze FAQ's, of gewoon telefoneren en we helpen je graag verder.