Dierenasiel

Oreo

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °23/04/2018

Oreo werd afgestaan omdat hij epilepsie heeft. Zijn baasje kon de kosten voor de medicatie niet dragen. In het asiel heeft hij regelmatig aanvallen gehad, intussen is hij wel stabiel op zijn huidige dosering. Zijn nieuwe baasjes zullen wel in het achterhoofd moeten houden dat de medicatie levenslang zal nodig zijn én de dosering soms zal moeten aangepast worden. Af en toe een extra controle bij de dierenarts zal ook niet overbodig zijn.

In ruil hiervoor krijg je wel een prachtige kater met een gouden karakter in de plaats. Oreo is een echte knuffelaar, die geniet van alle aandacht. We hopen dus dat hij snel een gouden mandje mag vinden.

Kan met jonge kinderen: ✅ Kan met oudere kinderen: ✅ Kan met katten: ❌ Kan met honden: ❌ Geschikt als binnenkat: ✅


Interesse in deze kat? Het is altijd mogelijk om tijdens de openingsuren langs te komen. Wij helpen je dan verder met je zoektocht naar een nieuwe kat. Hou er wel rekening mee dat deze specifieke kat intussen misschien al gereserveerd of geadopteerd kan zijn. We kijken dan uiteraard met veel plezier verder of er nog matches zijn.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Oreo zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!