Dierenasiel

Ozzy

  • Ras: Europse Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: jong

Ozzy werd afgestaan aan het asiel. Doordat hij niet de nodige vaccinaties kreeg, werd hij helaas al snel ziek. Om beter te kunnen herstellen, werd hij in een pleeggezin ondergebracht. Hier kon hij de afgelopen periode genieten van alle aandacht.

Ozzy is een energiebommetje, die enorm graaf speelt. Rustige momentjes zijn er gelukkig ook, zo zorgde een doos op de bureau ervoor dat Ozzy een goede collega werd tijdens het telewerken. Hij is niet meteen een schootkat, maar is wel altijd graag in je buurt. Hij zal zeker niet snel schrikken van kinderen, maar kleinere kinderen lijken niet ideaal omdat hij die kleine handjes ook als speelgoed ziet. Een mogelijkheid om buiten te kunnen is een plus, maar door zijn onbevreesde karakter zouden we hem een langere periode nog binnen houden. Een catproof tuin waar hij veilig naar buiten kan, is nog beter. Ozzy houdt van avontuur. Plaatsjes waar hij hoog kan zitten, en vooral de klim hier naartoe, zijn hierdoor ook wenselijk.

Kan met jonge kinderen: ❓ Kan met oudere kinderen: ✅ Kan met katten: ❓ Kan met honden: ❌ Geschikt als binnenkat: ❓


Interesse in deze kat? Niobe verblijft in een pleeggezin. Voor meer informatie kan je altijd een e-mail sturen naar info@dierenasielgent.be

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Ozzy zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!