Dierenasiel

Pacho

  • Ras: Kleine Munsterlander
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2016-02-22

Pacho werd afgestaan omdat hij voor problemen zorgde in de buurt. Hij ontsnapte regelmatig en had bij de buren al verschillende kippen doodgebeten. Een goed omheinde tuin zodat dit niet meer kan gebeuren is dus heel belangrijk. Op wandeling reageert hij heel fel naar andere honden toe. Hoe hij effectief is in de omgang met andere honden zal nog moeten getest worden. Naar mensen toe is Pacho heel sociaal, hij kan dan ook met kinderen geplaatst worden. Al zou hij de kleinste wel durven omver lopen/springen. Alleen thuisblijven zou geen probleem zijn voor Pacho.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Pacho zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!