Dierenasiel

Ragnar & Reka

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2022-05-04

Ragnar & Reka werden gevonden. Het zijn twee speelse katjes. Ondanks dat ze op vlak van het uiterlijk heel erg op elkaar lijken, zijn ze van karakter erg verschillend. Ragnar is snel op zijn gemak, blijft graag bij de mensen in de buurt en wordt zelfs graag opgepakt. Reka daarentegen is wat schuchter. Bij haar moet je wachten tot zij de eerste stap neemt, dan kan je haar mogelijks wel al voorzichtig aaien.

Zoals de foto al verraadt, zijn deze katjes heel graag samen. Hierdoor zoeken we een gouden mandje waar ze allebei passen.

Een thuis met oudere kinderen is een optie, zolang deze beseffen dat het kattinnetje niet geforceerd mag worden in contact. Een thuis waar ze enkel binnen kunnen verblijven is ook een optie. Interesse in Ragnar & Reka? Stuur snel een e-mail naar info@dierenasielgent.be . Momenteel verblijven Ragnar & Reka nog in hun pleeggezin, maar ze komen terug naar ons. Toch zou het interessant zijn om hen al te leren kennen in het pleeggezin. Bij een match kan dit, wel op afspraak.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Ragnar & Reka zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!