Dierenasiel

Rambo

  • Ras: Duitse Herder
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2012-06-23

Rambo is een robuuste Duitse Herder, die bij ons als vondeling werd binnengebracht. Hij kon niet herenigd worden met zijn baasje, en is nu dus vrij voor adoptie. In omgang kan Rambo wel eens humeurig uit de hoek komen. Zijn nieuwe baasje is dus een consequente eigenaar, die reeds ervaring heeft met de adoptie van een volwassen herdershond. In het asiel vond Rambo één grote liefde: zijn voetbal. Wanneer hij vrije loop krijgt, speelt hij hier enorm enthousiast mee. Hierdoor wenst hij voor zichzelf een baasje met een grote tuin, zodat hij hier naar hartenlust kan spelen en verkennen.

Nu we hem beter leren kennen, vermoeden we dat Rambo wel een waakser karakter heeft. Hierdoor is een goede introductie van nieuwe mensen op zijn terrein zeker nodig, om Rambo hen vriendelijk te laten ontvangen. Een rustige thuis, zonder kinderen én andere dieren, lijkt het meest geschikt voor hem.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Rambo zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Indien je een dier wil adopteren kom je natuurlijk best langs. Wij overlopen dan alles met jou.

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Kom dan zeker eens vrijblijvend wandelen met onze dieren. Je ontdekt dan of het gekozen dier bij jou past of niet.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen bij onze FAQ's, of gewoon telefoneren en we helpen je graag verder.