Dierenasiel

Randy

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-07-01

Randy kwam samen binnen met Andy en nog een aantal andere katjes. Hij is nog niet gesteld op mensen, en zal dit ook zeker laten blijken. We geven hem hier alle tijd om open te bloeien.

Randy zoekt een thuis waar ze zijn angstige aard respecteren, en hem vooral niet zullen forceren. Een thuis waar reeds een andere sociale kat aanwezig is, kan een hulp zijn. Hier houdt hij zich echter nog wat afzijdig van de andere katten. Hij wordt niet met kinderen geplaatst.

Hij is buiten geboren, en zal vermoedelijk ook wel graag terug de wijde natuur intrekken. Een thuis waar dit mogelijk is, geniet dus wel de voorkeur.


Interesse in Randy ?

Wij werken momenteel volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn!

Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Randy zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!