Dierenasiel

René

  • Ras: Europese korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °01-01-2013

René zit nu enkele weken in pleeggezin en is volledig klaar voor adoptie. Hij had in zijn pleeggezin wat tijd nodig om open te bloeien. René blies in het begin uit angst maar is al gegroeid tot kat die het al toelaat om goede streelsessies te krijgen waarbij hij zijn genot duidelijk maakt met gespin.

René is klaar voor een nieuw avontuur in een warme thuis. De socialisatie zal wem verder gezet moeten worden. Voor hem zoeken we een rustige thuissituatie met eventueel een andere rustige (oudere) kat. In zijn pleeggezin had René een goede band met zijn harige huisgenoot.

Heb je interesse of vragen over René? Stuur gerust een email naar info@dierenasielgent.be

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt René zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!