Dierenasiel

Rexi

  • Ras: Mechelse Herder
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2020-06-25

Rexi is een jonge mechelse herder die nog heel wat opvoeding en socialisatie nodig heeft. Rexi reageert op onbekende mensen niet zo goed, in zijn nieuwe thuis zal er dus heel voorzichtig moeten omgegaan worden met bezoek. In zijn vorige thuis moest hij nooit veel alleen thuis zijn, dit zal mogelijks nog een werkpunt zijn voor hem dat langzaamaan zal moeten opgebouwd worden. We zijn voor Rexi op zoek naar iemand met ervaring (liefst met herders) die voldoende tijd heeft om met hem bezig te zijn. Rexi wordt niet geplaatst bij kinderen. Zijn gedrag in omgang met andere honden moet nog getest worden, maar een kennismaking in het asiel is zeker mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Rexi zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!