Dierenasiel

Rocky

  • Ras: Duitse Herder
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-10-03

Rocky werd afgestaan omdat de eigenaars hem niet vertrouwde met de kinderen en bezoek. In het asiel is Rocky eerder een onzekere hond. Hij gaat van op afstand blaffen en grommen maar gaat een conflict ontwijken. Eens hij aan de leiband is komt hij tot rust en kalmeert hij heel snel. Rocky is een jonge hond die nog veel moet leren. Thuis beet hij veel dingen kapot. We zijn dus voor hem op zoek naar iemand met ervaring (met herders is een pluspunt) die hem mentaal en fysiek kan entertainen. Rocky kan getest worden met andere honden, maar we plaatsen hem niet met kinderen. Rocky is het niet gewend om alleen thuis te zijn, dit zal dus nog wat opgebouwd moeten worden.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Rocky zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!