Dierenasiel

Romelu

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2016-01-01

Romelu werd binnengebracht door particulieren. Hij is duidelijk wel mensen gewoon, maar was niet gecastreerd of gechipt. Hij laat zich aaien en oppakken, maar heeft wel een wispelturig kantje. Hij zou dan wel eens durven uithalen of bijten. Hierdoor wordt hij niet met jonge kinderen geplaatst.

Om zijn overtollige energie kwijt te raken zal hij idealiter toegang hebben tot buiten. Als hij als binnenkat gehouden zou worden, zal hij alvast voldoende ruimte nodig hebben én de nodige speelmomenten. Of hij geplaatst kan worden met een andere kat weten we nog niet.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Romelu zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!