Dierenasiel

Serine

  • Ras: Europees korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2009-01-01

Serine is een ex-zwervertje die bij ons binnenkwam via de gemeente Zelzate. Het is een stoere kattin, die haar nodige ruimte durft afdwingen met een blaas en een klauw. We zijn haar momenteel nog aan het leren kennen, dus veel meer over haar socialisatieproces kunnen we nog niet zeggen.

Ze zoekt een rustige thuis, waar ze vooral zichzelf mag zijn. Kinderen zijn aan haar niet meer besteed.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Serine zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!