Dierenasiel

Shiva

  • Ras:
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °01/01/2014

Shiva werd afgestaan door een verhuis. Het was een binnenkatje, die duidelijk een heel rustige thuis gewend was. In het asiel reageert ze heel gestresseerd. Intussen hebben we haar geïntroduceerd in de groepshuivesting, en lijkt het alvast beter te gaan. We zoeken voor haar een rustige thuis, waar er geen kinderen zijn. Een rustige huiskat zou een optie kunnen zijn, maar we vermoeden dat dit zeker geen noodzaak is. Ze kan perfect als binnenkat gehouden worden. Haar toekomstige baasjes houden er best rekening mee dat ze wel redelijk wat tijd zal nodig hebben, daar ze zo stressgevoelig is.


Interesse in deze kat? Stuur een e-mailtje naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen vervolgens een vragenlijst door, om af te toetsen of de kat in jouw thuissituatie past. Indien er een match kan zijn, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Shiva zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!