Dierenasiel

Simon

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2018-01-01

Simon werd binnengebracht via een vangactie voor zwerfkatten. Hij is nog heel erg bang van mensen. Dit uit zich in blazen, grommen en een uithaal als je te dicht komt. Hij kan hier zeker nog aan leren wennen, maar zijn nieuwe baasjes zullen hier zelf wel nog tijd moeten in investeren. Een thuis waar ze een kant-en-klare huiskat verwachten, zal voor hem helaas niet de juiste zijn.

Of Simon zich kan aanpassen aan een leven binnenshuis weten we niet. We vermoeden dat hij op termijn wel terug naar buiten zal willen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Simon zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!