Dierenasiel

Spike

  • Ras: Kruising Mechelse Herder
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-01-18

Spike werd afgestaan omdat het niet klikte met de andere hond des huizes. Aangezien Spike heel wisselend reageert naar andere honden gaan we hem hier ook niet meer bij plaatsen. In het begin gaat hij een beetje aftasten wat hij wel en niet mag, hierbij durft hij dan ook wel happen. Het is dan ook belangrijk dat zijn nieuwe baasje hier op een gepaste en consequente manier kan reageren. Spike heeft nood aan mentale en fysieke uitdaging. Voor Spike zijn we op zoek naar iemand met ervaring die met hem wilt blijven verder trainen. Spike werd kort geadopteerd maar werd teruggebracht omdat hij hapte naar vrouw en kind.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Spike zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!