Dierenasiel

Spikey

  • Ras: Kruising Rottweiler
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2017-11-10

Spikey kwam bij ons terecht omdat zijn baasje door omstandigheden niet meer voor hem kan zorgen. Hij is nu vrijgekomen voor adoptie. Een ervaren baasje zal goed kunnen genieten van Spikey zijn enthousiasme en leergierigheid. Hij wandelt mooi aan de leiband, enkel als hij andere honden tegenkomt durft hij dit wel eens vergeten. In het water spelen vindt hij geweldig!

Of Spikey alleen thuis kan blijven of zindelijk is, weten we helaas niet.

De vorige eigenaar vertrouwde Spikey niet met andere honden of kindjes.


Interesse in een van onze honden? Door de coronamaatregelen moeten wij onze adopties anders aanpakken, gezien wij vrijblijvende bezoeken niet kunnen toestaan. We vragen hierdoor om bij interesse in een van onze honden een e-mail te sturen naar info@dierenasielgent.be met het volgende:

-Beschrijving van jullie thuissituatie (Zijn er kinderen aanwezig? Andere dieren? Een tuin? ..) -Belangrijke criteria voor jullie nieuwe viervoeter (Goede omgang met kinderen/dieren, zindelijk zijn, alleen thuis kunnen blijven, …)

Zo kunnen we nagaan of er een potentiële match kan zijn! Indien dit het geval is, maken wij graag een afspraak voor een kennismaking. Op deze manier proberen we potentiële adoptanten op een veilige manier te laten kennismaken, en ons personeel niet onnodig bloot te stellen aan te veel mensen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Spikey zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Indien je een dier wil adopteren kom je natuurlijk best langs. Wij overlopen dan alles met jou.

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Kom dan zeker eens vrijblijvend wandelen met onze dieren. Je ontdekt dan of het gekozen dier bij jou past of niet.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen bij onze FAQ's, of gewoon telefoneren en we helpen je graag verder.