Dierenasiel

Spikey

  • Ras: Kruising Rottweiler
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2017/11/10

Spikey werd een tijdje geleden bij ons geadopteerd. Aangezien hij niet volledig te vertrouwen is met bezoek (wat al gekend was) en er een baby op komst is hebben ze besloten hem terug te brengen. Bij onbekenden durft Spikey slecht uit de hoek komen. Hij heeft ook baknijd, zijn vorige adoptanten hebben hier wel aan gewerkt waardoor het al veel beter is. Maar zijn nieuwe baasje zal hier toch ook nog wat aan moeten werken. Voor Spikey zijn we dus op zoek naar iemand met ervaring die met hem wil werken aan zijn minpuntjes. We plaatsen hem niet met kinderen, een kennismaking met eigen hond is eventueel wel mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Spikey zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!