Dierenasiel

Steve

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °20/09/2012

Steve werd gevonden, zijn baasje werd helaas niet teruggevonden. We gaan nu dus op zoek naar een nieuwe thuis voor Steve. Het is een heel sympathieke, rustige kater. Hij is heel gemoedelijk rond mensen, maar rond andere katten zoekt hij eerder dekking. We denken dat hij dus ook liefst alleen in een thuis woont, of eventueel met een rustige oudere kat. Oudere kinderen zijn zeker een optie. Honden lijkt ons iets te druk voor hem. Hij zet hier wel graag een voetje op het terras, dus een optie om een frisse te neus halen zou ideaal zijn.


Interesse in deze kat? Stuur een e-mailtje naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen vervolgens een vragenlijst door, om af te toetsen of de kat in jouw thuissituatie past. Indien er een match kan zijn, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Steve zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!