Dierenasiel

Thelma & Louise

  • Ras: Duitse Herder
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: volwassen

Thelma en Louise werden samen gevonden. Vermoedelijk hebben ze een verleden binnen de broodfokwereld. Thelma doet niets liever dan de hele dag knuffelen, Louise is nog wat angstiger en heeft meer tijd nodig om open te bloeien. Aangezien we merken dat ze enorm aan elkaar gehecht zijn en Louise de steun van Thelma duidelijk nodig heeft plaatsen we hen enkel samen. Thelma heeft heupdysplasie en heel weinig bespiering aan haar heupen. Hiervoor raadt onze dierenarts aan om met haar te gaan zwemmen, zo kan ze haar ze haar spieren trainen zonder haar te overbelasten. Over hun gedrag binnenshuis weten we helaas niets. De kans is wel groot dat hier nog enkele werkpuntjes zullen zijn, aangezien ze een leven binnenshuis waarschijnlijk niet gewend zijn. Ze kunnen geplaats worden met kinderen al zullen de kleinste vermoedelijk iets te druk zijn voor Louise. Ze kunnen ook getest worden met andere honden.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Thelma & Louise zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!