Dierenasiel

Thomas

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: volwassen

Thomas werd afgestaan omdat zijn baasje te veel katten verzameld had. Hij is helaas nooit gesocialiseerd, waardoor contact met mensen hem enorm veel stress bezorgd. Hij is een ideale boerderijkat. Hij kan zeker wel nog in een thuissituatie geplaatst worden, maar zijn toekomstige baasjes zullen dan wel een realistisch beeld moeten hebben van het nodige socialisatietraject.

Hij is niet echt gewoon om in huis te leven, ook dit zal voor hem een aanpassing zijn. Hij komt wel goed overeen met andere katten.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Thomas zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!