Dierenasiel

Timon

  • Ras: Chihuahua
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °25/06/2009

Timon kwam oorspronkelijk binnen als vondeling, aangezien er geen baasje gevonden werd kwam hij vrij voor adoptie en werd hij geadopteerd. Na een tijdje bleek dat dit toch geen geschikte thuis was voor hem. Timon zou regelmatig gegromd hebben naar de man des huizes en plaste in huis. Ondertussen hebben we vernomen dat dit gedrag er in het begin niet was en dit ontstaan is doordat de man des huizes niet altijd even sympathiek was tegen Timon.

Timon is in het begin meestal wat angstig en heeft in nieuwe situaties wel even tijd nodig om te wennen. We zoeken voor Timon een rustige thuis zonder kinderen. Timon kan wel samen met andere dieren. Een kennismaking met eigen hond is dus zeker mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Timon zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!