Dierenasiel

Tina

  • Ras: Duitse Herder
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2016-07-10

Tina werd afgestaan omdat haar eigenaar de zorg fysisch niet meer aankon. Alleen thuisblijven is voor Tina een heel groot werkpunt, haar toekomstige baasje is dus best veel thuis. Tina is naar onbekenden heel angstig, indien men haar dan niet de nodige ruimte geeft zou ze uit angst wel durven happen. Het is dus heel belangrijk dat kennismakingen met bezoek steeds heel voorzichtig aangepakt worden. Tina heeft samen geleefd met een kat, hier was ze weel heel onrustig naar maar zeker niet agressief. Een kennismaking met een andere hond is mogelijk. We plaatsen Tina niet met kinderen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Tina zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!