Dierenasiel

Toby

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2014-01-01

Toby is een stevige kater die zeker niet bang is van mensen. Hij kan wel wispelturig zijn, hierdoor plaatsen we hem zeker niet met jonge kinderen. Als iets niet naar zijn zin is, durft hij namelijk stevig uithalen. Verder is hij wel heel lief.

Toby werd helaas FIV positief getest. Hierdoor kan hij enkel als binnenkat geplaatst worden. Ook met andere katten kan hij niet geplaatst worden. Idealiter vindt hij een thuis waar hij wel nog veel ruimte heeft om zijn energie kwijt te kunnen. In een kleiner appartement zal hij zich niet zo goed kunnen aarden. Hij zoekt adoptanten die niet snel onder de indruk zijn van een (speel)beet of klauw, want dit durft hij wel eens doen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Toby zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!