Dierenasiel

Tommy

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2016-08-12

Tommy is een schuwere kater die zich momenteel nog niet laat benaderen. Met de nodige tijd en geduld kan dit wel nog goed komen. Hij zoekt een baasje die hem alle tijd wil geven die hij nodig heeft om vertrouwen te krijgen in zijn nieuwe thuissituatie. Voor Mason zal de mogelijkheid tot buiten gaan het meest ideaal zijn, gezien hij als zwerfkat altijd buiten heeft geleefd. Mason zit nog niet zo lang in onze leefruimtes, we leren hem dan ook elke dag nog beter kennen. Bij interesse kan je gerust contact opnemen voor meer informatie.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Tommy zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!