Dierenasiel

Toothless

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: senior

Senior Toothless is een oudere kater. Hij kwam bij ons binnen via een particulier die de achtergebleven zwerfkatjes van oudere dame binnenbracht. Hij heeft geen tandjes meer, maar dit houdt hem niet tegen om nog brokjes te eten. Zijn dieet wordt wel aangevuld met een portie natvoer, daar kan hij enorm van genieten.

Hij is helaas nogal bang van menselijk gezelschap, maar blijft lief en haalt niet snel uit. Door zijn angst zal hij wel geduldige baasjes nodig hebben, die hem alle tijd willen geven om hem op zijn plooi te laten komen. Omdat hij altijd gewoon was om buiten te leven weten we niet of hij een leven binnenhuis gewoon zal kunnen worden. Hij ligt wel graag op warme plekjes zoals mandjes, dus dat zal hij zeker niet afslaan.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Toothless zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!