Dierenasiel

Trixy

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2012-03-15

Trixy kwam in het asiel na een inbeslagname wegens verwaarlozing en zoekt nu een nieuwe thuis. Helaas hebben we weinig informatie over hoe Trixy haar gedraagt in een thuissituatie, of ze alleen kan thuisblijven en/of zindelijk is kunnen we dus niet garanderen. We merken wel dat ze in het asiel in haar hok zindelijk is. Naar mensen toe is ze een echte allemansvriend die graag komt knuffelen. We plaatsen Trixy niet bij andere dieren, ze kan wel bij oudere kinderen geplaatst worden.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Trixy zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!