Dierenasiel

Winston

  • Ras: CV
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °01/06/2022

✖ Kan met jonge kinderen

? Kan met oudere kinderen

? Kan alleen thuisblijven

? Kan met honden

✖ Kan met katten

✖ Kan op een appartement

Pluspunten

Hoewel Winston in onze tuin is achtergelaten, straalt hij onvoorwaardelijke liefde uit. Zijn zachtaardige en lieve karakter is opvallend, en laten we eerlijk zijn, hij is werkelijk prachtig! Bovendien maakt zijn jeugdige leeftijd het gemakkelijk om hem nog verder te trainen.

Werkpunten/aandachtspunten

Over Winston beschikken we over beperkte achtergrondinformatie. We hebben hem in contact gebracht met andere honden, maar soms lijkt hij wat heftig te reageren. We sluiten niet uit dat het niet zou klikken met een andere hond, maar direct met een andere hond plaatsen doen we niet. Daarnaast heeft hij al wat hapgedrag vertoond. Hierdoor plaatsen we hem niet bij kleine kinderen.

We hebben Winston al voorgesteld aan enkele potentiële adoptiegezinnen en hebben ook onze e-mails doorgespit op zoek naar andere mogelijke kandidaten. Op dit moment zijn we echter nog steeds actief op zoek naar een nieuw thuis voor deze hond.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Winston zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!