Dierenasiel

Wooty

  • Ras: Chihuahua
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °01/12/2013

✖ Kan met jonge kinderen

Kan met oudere kinderen

? Kan alleen thuisblijven

Kan met honden

? Kan met katten

Kan op een appartement

Pluspunten

Wooty bouwt snel vertrouwen op. Ze toont dan maar al te graag haar buikje waar je in alle enthousiasme over mag wrijven. Wooty kan getest worden met andere honden.

Werkpunten/aandachtspunten

Wooty werd afgestaan door te happen naar de eigenaar. Ook uit angst deed Wooty haar behoefte in huis. Zowel van het happen als angstig gedrag hebben we in het asiel nog niets gemerkt in het asiel.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Wooty zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!