Dierenasiel

Xavier

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: volwassen

Xavier zijn blik verraadt al veel. Hij heeft nog geen zin in contact met mensen. Xavier kwam bij ons binnen als zwerfkat via de gemeente Wichelen. Hij heeft geen vertrouwen in mensen, en wordt dan ook liever gerust gelaten.

Momenteel verstopt hij zich nog, we kunnen dus nog niet veel zeggen over zijn socialisatie. Met de tijd zal hij wel wat vertrouwen winnen, zodat we met hem aan de slag kunnen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Xavier zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!