Dierenasiel

Youka

  • Ras: Kruising Amerikaanse Akita
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2019-03-17

Youka werd afgestaan omdat ze niet goed alleen kan thuisblijven, ze durft dan wel eens iets kapot bijten of putten graven. Bij thuiskomst van de baasjes werd ze dan laaiend enthousiast en ook dit was een reden waarom ze weg moest. Youka is een sympathieke dame die in het begin een beetje terughoudend is maar nadien zeker geniet van een knuffelsessie. Ze loopt heel mooi aan de leiband en gaat heel graag wandelen, haar nieuwe baasjes zijn idealiter ook actievelingen die graag eens (samen met de hond) op stap gaan. Youka wordt niet bij andere dieren geplaatst, oudere kinderen is zeker wel mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Youka zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!