Dierenasiel

Yzma

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2010-01-01

Yzma is een oudere zwerfkat die bij ons werd binnengebracht omdat er bezorgdheid was over haar gezondheid. Ze heeft wat last van chronische niesziekte, maar hoeft momenteel geen medicatie te nemen. Haar neusje werd in het verleden beschadigd, dit zal dus gehavend blijven.

Naar mensen toe is ze schuwer, maar met eten laat ze zich soms al verleiden om een stapje dichter te zetten. Af en toe kan ze zelf al eens geaaid worden, al durft ze hierbij nog blazen. We vermoeden dat er dus zeker mogelijkheden zijn op vlak van socialisatie, maar dit zal pas duidelijker worden in een rustige thuisomgeving. Andere katten heeft ze liever niet in de buurt. Ook kinderen zijn voor haar te druk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Yzma zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!