Dierenasiel

Zora

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2017-09-16

Zora kwam bij ons terecht na een inbeslagname door de dienst dierenwelzijn en komt nu vrij voor adoptie. Over haar gedrag binnenshuis hebben we helaas geen info. Of ze alleen kan thuisblijven, zindelijk is, dingen stukbijt,.. weten we dus niet met zekerheid. In het asiel merken we wel dat ze in haar hok zindelijk is. Ze is heel sociaal naar mensen en geniet zeker van een uitgebreide knuffelsessie. Ze kan dan ook met oudere kinderen (die honden gewoon zijn) geplaats worden. Naar andere honden toe reageert ze heel fel op wandeling, dit in combinatie met het feit dat we geen achtergrondinformatie hebben wordt ze niet bij andere dieren geplaatst.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Zora zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!