Dierenasiel

Een kat of hond afstaan

Indien je om een bepaalde reden jouw dier niet meer kan houden en er afstand van wilt doen, kan je daarvoor steeds in ons dierenasiel terecht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt met jouw dier naar het asiel. (Indien je door omstandigheden niet zelf kan komen, kan je steeds beroep doen op onze vervoersdienst, dit enkel na afspraak.)

Je brengt jouw identiteitskaart mee, samen met het vaccinatieboekje en/of registratieformulier van de hond of kat in kwestie. Het dier moet uiteraard jouw eigendom zijn.

Een medewerker zal dan samen met jou een gedragsfiche opmaken van het dier, om zo een nieuw baasje te vinden die past bij het karakter van het dier.

Prijs van afstand

De bijdrage voor het afstaan van dieren bedraagt 30€ voor de poezen, 10€ voor een kitten en 70€ voor de honden. Indien je beroep doet op onze vervoersdienst, wordt een vergoeding van 25€ aangerekend.

In ons asiel kan je betalen met bancontact.

Heb je nog vragen?

Begrijp je nog iets niet? Of heb je zelf een idee hoe ons te steunen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zitten graag met je samen. Bel 09 222 53 037

Steun ons

Wij hebben meer dan 100 dieren in beheer.
Daarvoor zorgen kost geld. Misschien wil jij wel een steentje bijdragen? Kijk hoe je ons kan steunen

Wist je dat...

... ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht? Lees meer over ons en onze visie