Dierenasiel

Steun ons

Een vzw zoals de onze kan niet bestaan zonder uw steun.
We bieden verschillende mogelijkheden om ons te steunen, zo kan je gewoon lid worden, of ons verblijden met kleine of grote giften, je kan peter/meter worden van een dierenhok.
Misschien wil je wel iets doen na je dood dmv een legaat of schenking. En ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Je kan ons ook steunen via onze boetiek. Vanaf nu hebben we ook een geboortelijst voor ons nieuw asiel.

Geboortelijst voor het nieuw asiel

**Geboortelijst voor de dieren in het nieuw asiel

** In het voorjaar van 2019 verhuizen we naar een nieuwbouw aan de Watersportbaan. Maar ons nieuwe asiel kost heel wat geld: 51% van de ruwbouw nemen wij voor onze rekening, de Stad Gent de overige 49%. Daarnaast komt nog de afwerking, het interieur, de hokken en het vernieuwen van een deel van de verouderde uitrusting welke wij volledig zelf dienen te bekostigen. Daarom een oproep naar particulieren, bedrijven, sportclubs en andere verenigingen, …

Hoe kan je ons helpen?

Hieronder vind je een link naar een geboortelijst welke we, naargelang onze noden, regelmatig zullen bijwerken/aanvullen. Wat staat daar zoal op? Een hondenweegschaal, een weegschaal voor de poezen en voor de kittens, een zuurstofkooi, chiplezers, warmtelampen, hokken voor de ziekenboeg, tondeuses, een draagberrie, industriële wasmachines, droogkasten, afwasmachines, …

Wil je helpen?

Schrijf dan een deel of de totale som over op onze rekening BE40-3900-2460-0063 met vermelding van jullie naam en van het artikel dat jullie willen schenken. Wij doen de rest.

Wat krijg je in ruil?

  • dankbare dieren doordat wij hen nog beter kunnen opvangen en verzorgen
  • naambekendheid: in onze brochure, op onze facebookpagina en op onze ‘wall of fame’ in het nieuwe asiel vermelden we uitdrukkelijk je naam en/of logo met vermelding van het geschonken artikel.
  • een persoonlijke bedanking met een foto van het aangekochte product als souvenir.

Waar wachten jullie nog op? Steun ons of trommel jullie vrienden op en zet een actie op touw en help zo onze dieren.

bekijk onze geboortelijst via: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oFie5pCcQMVslU2hTSznhmxRvzHYu2QANlLzYVbfoes/edit?usp=sharing

Word lid

Voor een kleine jaarlijkse donatie bent u lid en steunt u het dierenasiel.Dit helpt ons meer dan je kunt denken: hoe meer leden ons dierenasiel telt, hoe meer gewicht wij krijgen bij de overheid om ook daar meer steun en subsidies te bekomen. Je krijgt er ook een paar dingen voor in ruil!

Help ons met een gift

Zelfs het kleinste beetje helpt. Geef ons een vrijblijvend bedrag naar keuze en help onze dieren. Alle giften worden gebruikt voor de algemene verzorging van de dieren, voeding, medicatie enz.

Word peter/meter van een dierenhok.

Misschien kan u zelf geen dieren houden, maar wil u er graag eentje ‘virtueel’ adopteren?Dat kan. Met jouw adoptiegift kunnen we jouw dier verzorgen tot het een nieuwe eigenaar heeft gevonden.

Testament / Legaat

Misschien wil u ons wel helpen via uw testament met een legaat of een schenking?Testamentaire legaten en schenkingen zijn samen met vrijwilligerswerk bijzonder belangrijk voor het verder kunnen vervullen van ons maatschappelijk doel, en voor de verder zetting in de toekomst van onze opdracht voor dierenopvang en verzorging. Het is onder meer dankzij legaten en schenkingen dat ons asiel ononderbroken heeft kunnen functioneren.

Ook voor bedrijven

Ook met uw bedrijf kan u iets betekenen voor ons. Zo kan u advertentieruimte kopen in ons magazine, of kan uw firmanaam aangebracht worden op het peter/meterbord.

onze boetiek

Het asiel steunen kan op verschillende manieren. Zo kan je ook iets kopen in onze uitgebreide boetiek. Met de feestdagen in her vooruitzicht vind je hier zeker leuke cadeautjes. Feestmanden kunnen samengesteld worden met inhoud naar keuze. Voor deze leuke hebbedingetjes kom je best langs in het asiel. Daar zijn ze het hele jaar door te koop.

Heb je nog vragen?

Begrijp je nog iets niet? Of heb je zelf een idee hoe ons te steunen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zitten graag met je samen. Bel 09 222 53 03

Help mee

Kan je ons niet financieel steunen?
Misschien kan je dan wel op een andere manier helpen. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Wist je dat...

... ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht?
Lees meer over ons en onze visie