Dierenasiel

Steun ons

Wij hebben jouw steun nodig om door te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Zo kan je lid worden, ons helpen met kleine of grote giften maar ook peter of meter worden van een dierenhok.

Misschien wil je ons wel opnemen in je testament? Lees hier hoe je een legaat of schenking kan doen.

Ook bedrijven, verenigingen en scholen kunnen bij ons terecht.

Word lid

Voor een kleine jaarlijkse donatie ben je lid en help je ons enorm! Met de opbrengst van de lidgelden kunnen we eten, medicatie en dekentjes kopen voor onze dieren.

Help ons met een gift

Zelfs het kleinste beetje helpt. Geef ons een vrijblijvend bedrag naar keuze en help onze dieren. Vanaf 40 euro kunnen we je een fiscaal attest bezorgen. Zo ontvang je maar liefst 60% van je donatie terug in belastingsvermindering! Alle giften worden gebruikt voor de verzorging van de dieren, voeding, medicatie enz.

Word peter/meter

Wilt u het asiel een extra duwtje in de rug geven? Dit kan door een peter- of meterschap aan te gaan.

Testament / Legaat

Misschien wil u ons wel helpen via uw testament met een legaat of een schenking? Bel hiervoor naar 09 223 33 00. Testamentaire legaten en schenkingen zijn samen met vrijwilligerswerk bijzonder belangrijk voor het verder kunnen vervullen van ons maatschappelijk doel, en voor de verder zetting in de toekomst van onze opdracht voor dierenopvang en verzorging. Het is onder meer dankzij legaten en schenkingen dat ons asiel ononderbroken heeft kunnen functioneren.

Ook voor bedrijven

Heb je nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen. Nog geen antwoord gevonden op onze website of heb je zelf een idee hoe ons te steunen? Aarzel dan niet om langs te komen tijdens de openingsuren.

Help mee

Misschien wil je zelf de handen uit de mouwen steken? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Wist je dat...

... ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht?
Lees meer over ons en onze visie