Dierenasiel

Steun ons asiel als bedrijf

Ook met uw bedrijf kan u veel betekenen voor ons:

  • Heeft uw bedrijf een rechtstreekse link met dieren (bv. verkoop dierenvoeding, dierenaccessoires, dierenverzorging,...)? Contacteer ons. Zo kunnen we bekijken of we kunnen samenwerken aan het welzijn van onze dieren.
  • Heeft u een ander bedrijf maar wil u uw sympathie uitdrukken voor dieren en dierenwelzijn? U kan advertentieruimte kopen in onze brochures. Of uw bedrijf kan peter worden van een hok. Daarmee steunt uw bedrijf alle dieren die in dat hok verblijven tijdens het kalenderjaar van uw sponsoring.
  • Als bedrijf kan u eveneens een gift doen aan het asiel waar alle medewerkers hun steentje kunnen in bijdragen.
  • U kan uw medewerkers ook lid maken van onze organisatie als origineel personeelscadeau en zo het dierenwelzijn en onze werking extra in de kijker zetten.
  • U kan een bezoek aan ons asiel vastleggen als teamuitstap. U en uw collega's krijgen dan een persoonlijke rondleiding en een unieke blik achter de schermen. We vragen hiervoor als bijdrage dat iedereen zich lid maakt van onze organisatie. Zo blijven jullie op de hoogte van onze werking en van onze asieldieren en kunnen jullie nadien nog gaan wandelen met onze honden tijdens de openingsuren. Contacteer ons gerust om verder af te spreken.

1. Plaats een advertentie in ons magazine

Ons magazine wordt 2 maal per jaar naar al onze leden, sponsors en adverteerders gestuurd. Intussen hebben we al een oplage van 4000 exemplaren per editie. De ideale gelegenheid om jouw dierenliefde te koppelen aan extra aandacht voor jouw bedrijf. Afhankelijk van het bedrag hebben we verschillende mogelijkheden.

2. Word peter/meter van een dierenhok

Voor 125 euro kan jouw bedrijf peter worden van een dierenhok. De naam van jouw bedrijf kan aangebracht worden op het peter/meterbord en wordt jaarlijks vermeld in ons magazine. Naast het peter/meterschap, ontvang je onze brochure met kalender en kan je op elk moment onze honden even komen uitlaten. Bovendien ontvang je op jaarbasis een overzicht van alle dieren die tijdens de 12 maanden van je peter/meterschap in "jouw" hok zijn opgevangen.

Storten kan op het ING rekeningnummer BE40-3900-2460-0063, met vermelding van ‘peter/meterschap’, vergezeld van jouw bedrijfs-adres.

3. Doe een gift

Storten kan op het ING rekeningnummer BE40-3900-2460-0063, met vermelding van ‘bedrijfsgift’, vergezeld van jouw bedrijfsadres.

Heb je nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen. Nog geen antwoord gevonden op onze website of heb je zelf een idee hoe ons te steunen? Aarzel dan niet om langs te komen tijdens de openingsuren.

Help mee

Misschien wil je zelf de handen uit de mouwen steken? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Wist je dat...

... ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht?
Lees meer over ons en onze visie