Dierenasiel

Steun ons asiel als bedrijf

Ook als bedrijf kan je ons steunen met een advertentie in ons magazine. Je ontvangt van ons dan een factuur die fiscaal aftrekbaar is en volledig vrijgesteld is van btw. Je steunt dus niet alleen het goede doel maar je krijgt een extra steuntje om dit te doen vanwege de federale overheid via een belastingsaftrek. 

1. Plaats een advertentie in ons magazine

Onze magazine wordt 2 maal per jaar naar al onze leden, sponsors en adverteerders gestuurd. Intussen hebben we toch al een oplage van 5700 exemplaren per editie.De ideale gelegenheid om jouw dierenliefde te koppelen aan visibiliteit voor jouw bedrijf. Afhankelijk van het bedrag hebben we verschillende oplossingen.

2. Word peter/meter van een dierenhok

Voor 125 euro kan jouw bedrijf peter worden van een dierenhok.De naam van jouw bedrijf kan aangebracht worden op het peter/meterbord en wordt jaarlijks vermeld in ons magazine. Naast het peter/meterschap, ontvang je onze brochure met kalender en kan je op elk moment onze honden even komen uitlaten. Bovendien ontvang je op jaarbasis een overzicht van alle dieren die tijdens de 12 maanden van je peter/meterschap in "jouw" hok zijn opgevangen. Storten kan op ING rekeningnummer BE40-3900-2460-0063, met vermelding van ‘peter/meterschap’, vergezeld van jouw bedrijfs-adres. Online betalen kan ook.

3. Doe een gift

Storten kan op ING rekeningnummer BE40-3900-2460-0063, met vermelding van ‘peter/meterschap’, vergezeld van jouw bedrijfs-adres, Online betalen kan ook.

Heb je nog vragen?

Begrijp je nog iets niet? Of heb je zelf een idee hoe ons te steunen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zitten graag met je samen. Bel 09 222 53 03

Help mee

Kan je ons niet financieel steunen?
Misschien kan je dan wel op een andere manier helpen. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Wist je dat...

... ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht?
Lees meer over ons en onze visie