Dierenasiel

Max

  • Ras: Bulldog
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2015-12-31

Max zat een tijdje geleden al eens bij ons in het asiel na een huisbrand, na zijn tijdelijk verblijf bij ons kon hij weer naar huis. Zijn vorige baasje kon de zorg voor Max niet meer aan en besloot om nu afstand te doen. Max is een sympathieke kerel die het liefst een hele dag knuffelt en zichzelf uren kan bezig houden met een leuk kauwspeeltje. Of hij alleen kan thuisblijven, zindelijk is, dingen stuk bijt,… weten we helaas niet. Hier kunnen dus mogelijks wel nog enkele werkpuntjes bij zijn. Max kan geplaatst worden bij iets oudere kinderen en kan getest worden met een andere hond.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Max zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!