Dierenasiel

Tobi

  • Ras: Jack Russel
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °24/04/2013

✖ Kan met jonge kinderen

Kan met oudere kinderen

✖ Kan alleen thuisblijven

✖ Kan met honden

✖ Kan met katten

✖ Kan op een appartement

Pluspunten

Binnenshuis is Tobi de grootste knuffelaar. Het is een zeer speelse en energieke hond ondanks zijn leeftijd.

Werkpunten/aandachtspunten

Tobi is een tijdje geleden teruggebracht omdat hij heel wat stress ondervindt bij het zien van andere honden. Hij wordt dan overprikkeld. Momenteel wordt hij volop getraind in het asiel om Tobi een minder stressvolle wandeling aan te bieden. We merken dat hij goedleers is maar de training zal zeker verdergezet moeten worden in zijn nieuwe thuis.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Tobi zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!