Dierenasiel

Tobi

  • Ras: Jack Russel
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °26/04/2013

Tobi is korte tijd geadopteerd geweest maar werd teruggebracht voor een alreeds gekend probleem: zijn gedrag naar andere honden. Voor Tobi zoeken we serieuze adoptanten die samen met hem willen werken aan dit werkpunt.

✖ Kan met jonge kinderen

Kan met oudere kinderen

✖ Kan alleen thuisblijven

✖ Kan met honden

? Kan met katten

? Kan op een appartement

Pluspunten

Tobi is een zeer leuke, lieve en speelse hond. Met een tennisbal kan je hem lange tijd bezighouden.

Werkpunten/aandachtspunten

Grootste werkpunt voor Tobi is zijn gedrag naar andere honden. Hij gaat van 0 naar 100 in korte tijd. Hij gaat volledig in overdrive en het is op dat moment moeilijk om hem daaruit te krijgen.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Tobi zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!