Dierenasiel

Word lid

Word gewoon lid of erelid van onze Koninklijke Maatschappij voor Dierenbescherming vzw. Dit helpt ons meer dan je kunt denken: Dankzij een groot ledenaantal is ons asiel beter gekend bij meer mensen waardoor de adoptiekansen van onze dieren verhogen.

Spoor dus familie, vrienden en kennissen aan om lid te worden van ons asiel.

De voordelen van lid zijn

Als lid ontvang je 2 maal per jaar onze brochure, boordevol updates over onze werking en onze dieren. Je ontvangt ook jaarlijks een kalender gevuld met eigen asieldieren! Bovendien kan je ook met de honden van ons dierenasiel komen wandelen tijdens de openingsuren. Dat is goed voor mens en dier. ;-)

Soorten lidmaatschap

Lid ben je voor 20 euro per kalenderjaar.

Als student betaal je 15 euro per kalenderjaar (op vertoon van een geldige studentenkaart).

Woon je in het buitenland? Dan bedraagt het lidgeld 30 euro per kalenderjaar. We vragen 10 euro meer omdat we hiermee de zendingen naar het buitenland bekostigen.

Gezinnen (woonachtig op hetzelfde adres) kunnen bij ons een gezinskaart aankopen voor 35 euro per kalenderjaar. Alle gezinsleden die minstens 16 jaar zijn, kunnen dan wandelen met dezelfde lidkaart. Elk gezinslid moet dan wel het wandelreglement lezen en ondertekenen.

Het lidgeld kan je storten op onze rekening BE40-3900-2460-0063, met vermelding van de keuze van jouw lidmaatschap en jouw adres. We sturen dan snel je lidkaart op.

Je kan ook ter plaatse betalen (tijdens de openingsuren).

LET OP: iedereen moet ter plaatse het reglement komen ondertekenen en zijn of haar paspoort laten inscannen.

Heb je nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen. Nog geen antwoord gevonden op onze website of heb je zelf een idee hoe ons te steunen? Aarzel dan niet om langs te komen tijdens de openingsuren.

Help mee

Misschien wil je zelf de handen uit de mouwen steken? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Wist je dat...

... ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht?
Lees meer over ons en onze visie